Vinduer og døre

Der kan være flere gode grunde til at udskifte vinduer og døre i huset eller ejendommen. Råd og slid kan naturligvis være en af årsagerne, men der kan også være mange penge at spare, ved at udskifte til nye energirigtige vinduer og døre. En udskiftning kan ofte være en god investering.

Hos Quantec leverer vi kvalitetsløsninger fra Velux samt Rationel Vinduer og Døre, men har du andre ønsker, så sig til. Vi leverer både plastikvinduer, træ/alu-vinduer og almindelige trævinduer, der holder!

Kan dine vinduer og døre nøjes med en renovering, så gør vi naturligvis det.

Vinduer bliver sat op

Få et uforpligtende tilbud

Lad tømrermester Carsten Røy give tilbud på dit næste projekt - udfyld felterne.

Spar penge på varmeregningen

Vinduer er med til at give solvarme og og sollys til din bolig. Det er gratis varme og lys til rummet, og dermed en besparelse på energiforbruget.

Der findes mange forskellige energirigtige vinduer og døre, og det kan være svært at finde den rigtige løsning. Lad os vejlede og rådgive dig i valget, så du får den optimale løsning. Både med hensyn til besparelse på varmeregningen, men også så det ser pænt ud i forhold til bygningen.

Husk at du med BoligJobordningen kan få op til 18.000 kr. i tilskud til energiforbedringer på din bolig.

Vi måler op, leverer og monterer

Når du står overfor en udskiftning eller renovering af dine vinduer og døre, så kontakt os for et godt tilbud på opgaven.

Vi er med hele vejen. Fra korrekt opmåling samt vejledning og rådgivning i valget af dine nye vinduer og døre til bestilling, levering og montering.

Vi gør arbejdet færdigt, og vi rydder op efter os.