Tag

At lægge nyt tag på huset kan være et omfattende projekt, hvor der skal træffes en række valg. Til gengæld giver det dig også mulighed for at ændre og forbedre din bolig med hensyn til isolering, dagslys, pladsforhold og udseende.

Vi rådgiver og vejleder dig omkring de forskellige typer tagbelægning, og sammen finder vi det tag der matcher dine ønsker og dit budget bedst muligt.

Det er også vigtigt at se på den nye tagbelægnings materialer, farver og detaljer, da disse elementer har stor betydning for husets helhedsindtryk.

Få et uforpligtende tilbud

Lad tømrermester Carsten Røy give tilbud på dit næste projekt - udfyld felterne.

Undertag

For at din nye tagløsning bliver optimal, er det vigtigt også at have styr på undertaget. Det skal være diffusionsåben, eller sagt med andre ord: undertaget skal kunne ånde. Fugt i mindre mængder fra tagkonstruktionen kan på den måde fordampe gennem undertaget, så fugten ikke forsager skader i konstruktionen.

Vi benytter blandt andet Hontonit undertag, som er både regntæt, vandafvisende og diffusionsåben. Det er sikre og afprøvede materialer, med en forventet levetid på mere end 50 år.

Vi tror på at kvalitet holder bedst i længden.

Nyt tag eller renovering af det gamle?

Måske er en total udskiftning af dit tag ikke nødvendig, så en renovering kan være tilstrækkelig, og dermed forlænge tagets levetid.

Lad os hjælpe dig med at tage en vurdering på, hvor vidt det er muligt at reparere taget helt eller delvist.

Lav energiforbedringer og efterisolering

Når du er i gang med at udskifte dit tag, kan du med fordel efterisolere både loft og tag, og gerne mere end de aktuelle lovkrav. Det kan nemlig være en af de største gevinster, du kan hente hjem på varmeregningen.

Til og med 2017 kan du ovenikøbet få tilskud på op til 18.000 kr. via BoligJobordningen.