Carporte og udhuse

Skal din bil have ”nyt hjem” i form af en carport, eller skal du have et nyt skur eller udhus, så lad Quantec komme med et spændende og kreativt bud på opgaven. Vi laver naturligvis traditionelle carporte, men fremtryller også gerne specielle løsninger, hvor vi tænker carporten eller udhuset ind som en helhed med den øvrige bebyggelse, hvor carporten eller skuret bliver integreret og sammenbygget med huset eller sommerhuset.

Få et uforpligtende tilbud

Lad tømrermester Carsten Røy give tilbud på dit næste projekt - udfyld felterne.

En carport er ikke bare en carport

Hvordan skal din nye carport se ud? Enkelt eller dobbelt? Skal den have buet tag eller tegl? Skal den være lukket eller åben? Måske med integreret redskabsskur?

Lad os sammen finde den løsning, der dækker dit behov for ly til bilen og opbevaring til dine redskaber, havemøbler osv.

Det er ikke lige meget, hvor skuret eller udhuset står

Et skur eller udhus kan have flere brugsmuligheder, og noget træ egner sig bedre end andet til udhuset, redskabsskuret og brændeskuret end til legehuset eller pavillonen i haven.

Få råd og vejledning hos os til at finde den rigtige løsning. Måske skal det have flere formål. Et praktisk, hvor det skal kunne bruges til opbevaring om vinteren og til ”overdækket terrasse” om sommeren.