Vi arbejder lokalt, i Varde Kommune og i resten af Danmark

Siden Quantec ApS blev stiftet i oktober 2007 har tømrerfirmaet leveret professionelt tømrerarbejde og kvalitetsløsninger til private, til virksomheder og til institutioner. Lokalt i Varde , Oksbøl, Blåvand, Henne, Nr. Nebel, Ølgod - ja, i hele Varde Kommune og resten af Danmark.

Kvalitet, detaljer og
perfekt finish
giver tilfredse kunder

Med Quantec som din nye og erfarne tømrermester er der fokus på høj kvalitet, detaljer og perfekt finish, når vi løser opgaverne for dig. På den måde ved du, at du får leveret det bedste tømrerarbejde fra os.

Vi tror på, at godt håndværk i sidste ende betyder glade og tilfredse kunder – og det er dem, vi skal leve af.

At være tømrer er et
håndværk – og vi
klarer opgaverne!

Som vi siger: ”Ingen opgave er for lille… Selv en splint i fingeren klarer vi”. Sådan nogen får en tømrer nemlig også.

Vi løser en bred vifte af opgaver for vores kunder. Fra de mindre småreparationer til carporte, gulve, lofter, vinduer, markiser og døre – og vi kaster os gerne over specialopgaver, hvor vi blandt andet er gode til at gøre ”gammelt til nyt” med godt tømrerarbejde.

Hele løsninger og totalentrepriser

Vi er stolte af at være lokale og som lokalt tømrerfirma sætter vi stor pris på et godt samarbejde med byens øvrige håndværkere. Det samarbejde gør nemlig, at vi også kan tilbyde hele løsninger og totalentrepriser. Tømrerarbejdet klarer vi selv, hvorimod vi hyrer elektrikeren, vvs-installatøren, maleren og mureren blandt de andre lokale håndværkere.

Få et uforpligtende tilbud

Lad tømrermester Carsten Røy give tilbud på dit næste projekt - udfyld felterne.

Vores team

Carsten Røy er tømrermester med fingeren på pulsen og Stefan Kjer Olsen er firmaets lærling og ”yngste mand”. Sammen er vi det faste team hos Quantec ApS – og vi står sammen om at give vores kunder den bedste oplevelse af hvad godt håndværk er. Vi gør arbejdet færdigt, og vi rydder op efter os…