Se hvad vi laver

Hos Quantec arbejder vi hver dag på at levere en høj kvalitet i vores tømrerarbejde, hvor finish og detaljer er i orden. Vi er først færdige med opgaven, når du som kunde er tilfreds.

Du kan få løst alle former for tømreropgaver og snedkeropgaver hos os. I boksen kan du læse mere om de opgaver, som vi er specielt gode til. Fra de mindre småreparationer til markiser, carporte, plankeværk. Fra gulve, lofter, køkkener og badeværelser til tilbygninger og ombygninger, vinduer, døre, tage og alle de andre gode opgaver, som en tømrer løser.

Vi arbejder ud fra Varde i Vestjylland –men vi kan arbejde i hele Danmark

Hos Quantec vil vi hellere end gerne være ”den lokale tømrer”, og vi er stolte af at bo i det vestjyske. Vi arbejder ud fra Varde og rundt i hele Varde Kommune – og lidt til. I Blåvand, Oksbøl, Henne, Nr. Nebel, Ølgod, Agerbæk eller dér, hvor du bor. Men vi løser naturligvis også opgaver i resten af Danmark. Så sig til, hvis du vil have opgaven løst af en kvalitetsbevidst tømrer fra vest.

Få optil 18.000 kr. i tilskud til vores arbejde med BoligJobordningen

Fra den 1. januar 2016 og til og med 2017 gælder den nye ”grønne” BoligJobordning. Den nye ordning understøtter den grønne omstilling, øget bæredygtighed og klimaindsatsen og kommer til at bestå af 2 ting:

1
Et fradrag på 12.000 kr. pr. person pr. år for arbejdsløn til håndværksydelser til energiforbedringer og/eller klimatilpasning.
2
Et fradrag på 6.000 kr. pr. person pr. år for arbejdsløn til serviceydelser. Dette arbejde behøver altså ikke være ’grønt’.

I alt kan der altså fradrages 18.000 kr. pr. person pr. år.

Hvem kan få tilskud via BoligJobordningen?

Du skal være over 18 år for at kunne få fradraget. Ægtefæller og samlevere med fælles økonomi kan som de eneste dele fradraget, som de har lyst. Skal børn over 18 år i en husstand have fradrag for udgiften, skal de have betalt et beløb svarende til fradraget. Det skal betales elektronisk, enten til håndværkeren eller til forældrene.

Læs mere om BoligJobordningen på Skatteministeriets hjemmeside her