Renovering og ombygning

Skal du bygge om eller måske renovere et helt hus, så lad Quantec være din nye og erfarne tømrermester, men brug os også som sparringspartner og rådgiver.

Måske kan du med fordel få ”ordnet" og lavet andre ting, når vi nu er i gang. Trænger køkkenet f.eks. til en udskiftning, kan det være relevant at overveje ændringer i forhold til vægge og rumdelinger. Er taget modent til udskiftning, er det måske nu du skal overveje muligheden for at etablere beboelse i loftrummet.

Det er vigtigt at tænke langsigtet, når du er i gang. Dette gælder også med hensyn til energirenovering, selvom det måske ikke nødvendigvis er lovpligtigt. Her kan du få tilskud via BoligJobordningen.

Få et uforpligtende tilbud

Lad tømrermester Carsten Røy give tilbud på dit næste projekt - udfyld felterne.

Du skal være glad for det færdige resultat

Det færdige resultat er alt afgørende for en ombygning eller renovering. Et hus er præget af den tid, hvor det er bygget i, og specielt i ældre huse og gamle ejendomme får man det bedste og flotteste resultat, ved at tage hensyn til det oprindelige udseende. Unikke detaljer kan komme til at fremstå som nye.

Quantec hjælper med at få det optimale ud af den eksisterende bygning, så det hele går op i en højere enhed.

For os er det vigtigt, at du skal kunne glæde dig over det færdige resultat!

Lovgivning og tilladelser

Det er ikke altid, der skal søges om tilladelse hos kommunen til ombygninger og renoveringer, med mindre der er tale om en udvidelse af boligarealet eller væsentlige ændringer på boligens ydre.

Skal der søges om tilladelse, så kan vi hjælpe dig med disse ansøgninger, så projektet kommer rigtigt fra start.

Vi hjælper dig også med, at dit projekt overholder reglerne i bygningsreglementet eller hvis der er andre myndighedskrav, som skal følges.