Køkkener og badeværelser

Hos Quantec har vi stor erfaring og ekspertise med montering af køkkener, badeværelser og garderobeløsninger fra flere af de førende producenter.

Vi har adgang til både tegnere, designere og arkitekter, så du får dit nye køkken og badeværelse, som du ønsker det. Vi samarbejder med lokale elektrikere, murere, malere samt vvs- og blikkenslagere, så vi kan tilbyde at løse hele opgaven. Fra strøm og vand til montering og øvrigt håndværkerarbejde. Ønsker du en specialløsning, hvor standardprodukterne ikke passer ind, så er vi også klar til at hjælpe dig.

Få et uforpligtende tilbud

Lad tømrermester Carsten Røy give tilbud på dit næste projekt - udfyld felterne.

Køkkener er samlingspunktet

Er det gamle køkken begyndt at give op, kommer vi gerne og sætter det nye op.

I mange hjem er køkkenet samlingspunktet for familien. Mange timer bruges her til madlavning og måltider, lektielæsning og leg, samtaler og samling. Vi hjælper dig med at vælge den rigtige stil til dit nye køkken. Vi rådgiver dig om størrelse, materialer osv. Dit budget er naturligvis også en faktor, og her sørger vi for, at du får den bedste løsning til prisen.

Badeværelset bruges hele døgnet

Du benytter dit badeværelse flere gange dagligt – hele døgnet – og det skal fungere. Vi hjælper dig med totalløsningen.

Vi er ikke mestre i at sætte nye klinker på væggen, montere toilettet osv., men vi kender lokale håndværkere, som kan hjælpe os. Vi kan altså tilbyde dig totalentreprisen på dit nye badeværelse. Fra nedtagning af det gamle til det nye badeværelse står klar til brug.