Carsten Røy

- indehaver og tømrermester

Carsten er tømrermester og ejer af Quantec ApS, som blev stiftet i 2007. Som ”mester selv” er han manden med den lange tømrererfaring, og han har fingeren på pulsen, så han altid er opdateret på, hvad der skal til for at udføre godt tømrerarbejde.

Carsten er udlært tømrer og var i mesterlære hos daværende Tømrermester Ejvind Christensen i Varde, hvor han blev udlært i 2001. Herefter arbejdede han som tømrersvend hos et par tømrerfirmaer og byggefirmaer i lokalområdet, indtil han i 2007 tog springet til at blive selvstændig og startede tømrerfirmaet Quantec ApS.

Når carsten ikke er på arbejde...

Nogen vil sige, at man som selvstændig altid er på arbejde, men naturligvis har Carsten Røy også et liv ved siden af arbejdet. Carsten bor sammen med Louise i et ældre hus i Varde midtby, hvor de har en smuk udsigt over Varde Å og ”indgangen” til Nationalpark Vadehavet. Huset har Carsten selv renoveret fra yderst til inderst og fra kælder til loft. Og der er kræset for detaljerne.

Når Carsten rigtig skal ”slappe af”, sætter han sig på sin Mountainbike og cykler en tur i skoven eller ud i det blå. Selv, sammen med vennerne i Varde Cykelklub eller sammen med Sonny, som er ansat som tømrer i Quantec.

Der bliver også tid til at gå på jagt, så for Carsten er naturen en vigtig en del af fritiden – hele året.

Få et uforpligtende tilbud

Lad tømrermester Carsten Røy give tilbud på dit næste projekt - udfyld felterne.